У Львові за один день правоохоронці затримали 22 нетверезих водії — один з них тракторист з високим вмістом алкоголю в крові.
Про це повідомляє поліція Львівщини.
Так, стало відомо, що у Львові у середу, 24 лютого патрульні двох батальйонів склали 22 протоколи на нетверезих водіїв. Лише цієї ночі таких порушників було 17.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Варто виокремити одного з водіїв, який увечері вчинив ДТП на Площі Петрушевича. 36-річний львів'янин керуючи трактором не помітив та не почув сигнал попередження від водія автомобіля Hyundai, який був позаду. Чоловік поїхав заднім ходом і вдарив автомобіль останнього. Потерпілий на місце пригоди викликав наряд патрульної поліції.

Фото поліції Львівщини
Фото поліції Львівщини

Коли поліцейські приїхали на вказане місце, то одразу побачили, що водій трактора нетверезий. Чоловік намагався пішки втекти від патрульних та марно. Перевірка на приладі Drager показала результат 2,29 проміле. На порушника склали два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Нагадаємо, раніше у Харкові знахабнілий маршрутник не пустив стареньку з паличкою, пасажири збунтувалися: "а якби твоя мати?"

Як повідомляє портал Знай.ua у Франківську бидло-маршрутник жбурнув монети в обличчя ошелешеній пасажирці: "це не гроші"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай.ua писав, що на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"