Дружина відомого українського співака та шоумена Михайла Хоми (Дзідзьо) Slavia зараз активно розвиває свою кар'єру співачки. Тому дівчина з задоволенням веде свої сторінки у соціальних мережах, де з задоволенням ділиться з підписниками новим світлинами чи подробицями з життя.
У вівторок, 23 лютого співачка Slavia відзначила свій День народження. Так, співачка подякувала всім своїм підписникам та фанатам за щирі привітання. Також вона опублікувала на своїй сторінці відео, як вона відвідала Телеканал Kyiv Live, де співачку також привітали з Днем народження.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

На відео видно, як колектив телеканалу привітав Slavia та замість торта вручили їй тістечко зі свічечкою, яку співачка з радістю задула та загадала заповітне бажання. У кінці Slavia заспівала для колективу та глядачів телеканалу пісню зі свого репертуару.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

"Друзі, ВСІМ дякую за вітання ❤️❤️❤️❤️❤️❤️. В студії прямий ефір 🤫, але важко стримувати емоції, коли вітають з Днем народження 🤗🍰 Дякую @kyiv.live_tv", - написала Slavia під опублікованим відео.

Нагадаємо, дружину Дзідзьо в бікіні застукали на мокрих розвагах з красунчиком Цього разу вона виклала в Instagram фотографії, на яких позує в морі в жовтому купальнику перед симпатичним смаглявим фотографом.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, дружина Дзідзьо втиснута в жовтий купальник на березі океану Зірка зазначила, що зробила фото саме в тому місці, де знімали рекламу популярного шоколадного батончика і назвала це місце "раєм на землі".

Також Знай писав, дружину DZIDZIO застали в оточенні чужих чоловіків і келихів шампанського