У Львові на одній з вулиць міста сталася НП, там чоловік випав з 14-го поверху багатоквартирного будинку.
Про це повідомляє “Варта 1”.
Так, стало відомо, що у понеділок, 22 лютого у Львові на вулиці Полуботка, 21 з будинку багатоповерхівки випав чоловік. На місце пригоди одразу ж викликали наряд поліції та бригаду швидкої допомоги. Варто зазначити, що цей інцидент стався близько 9-9:30 ранку.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Прибулим на місце пригоди медикам довелося дише констатувати смерть чоловіка. Отримані травми виявилися несумісними з життям. Зараз судово-медичні експерти встановлюють причину смерті чоловіка.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Наразі всі причини та обставини встановлюються, ведеться слідство.

Нагадаємо, у середу, 17 лютого, на вулиці Архітектора Вербицького в Дарницькому районі Києва 15-річний підліток випав з балкона 16-поверхового житлового будинку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві патрульні врятували життя чоловіку, який мав намір вчинити самогубство.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові жінка випала з багатоповерхівки, очевидці посивіли: "приземлилася" на під'їзд.