Український спортсмен Василь Вірастюк має широку аудиторію шанувальників. Тому він активно веде свої сторінки у соціальних мережах, де з задоволення ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу спортсмен опублікував коротеньке відео. На відео Василь Вірастюк сидить на стільці, а у цей момент камера робить масштаб більшим та показує кремезного спортсмена.

Василь Вірастюк, фото з instagram
Василь Вірастюк, фото з instagram

"Даруйте, але поки без підпису... @lashyn_strong вибач, як є😁", - так підписав своє коротеньке відео в Instagram Василь Вірастюк.

Для відео український спортсмен позує у стриманій сорочці чорного кольору, все це Вірастюк доповнив сірими штанами.

Для довідки:
Василь Ярославович Вірастюк — український актор, силач, заслужений майстер спорту України та володар титулів "Найсильніша людина України" (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) і "Найсильніша людина світу" (2004). Член збірної України, яка виборола титул "Найсильніша нація світу" у 2003 та 2004 роках.

Василь Вірастюк, фото: Instagram
Василь Вірастюк, фото: Instagram

У травні 2003 року на День Львова Василь Вірастюк встановив світовий рекорд, протягнувши п'ять трамвайних вагонів понад 10 метрів і десять скріплених між собою машин майже 20 метрів.

Нагадаємо, Василь Вірастюк похвалився одягом з вишивкою та подякував дизайнерам за його створення У своєму Instagram Вірастюк повідомив, що виїжджає з Києва до Івано-Франківська, очевидно, саме для проведення передвиборчої кампанії за місцем свого балотування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай, Василь Вірастюк боротиметься з Марусею Звіробій. Під час своєї презентації в статусі майбутнього політика Вірастюк розповів, коли і хто запропонував йому стати кандидатом.

Також Знай писав, Вірастюк пояснив, чому вирішив стати "слугою" Зеленського