Мама маленької Вероніки з тяжким діагнозом просить допомогти її доньці отримати шанс на одужання.
Про це повідомляє ТСН.

Мама хворої Вероніки просить небайдужих людей долучитися до збору коштів на операцію для доньки. У дівчинки ДЦП, гіперкінетична форма, цей діагноз супроводжує дитину 11 років і не дає жити так, як її однолітки.

Фото ТСН
Фото ТСН

Таке захворювання стало наслідком важких пологів у мами дівчинки. Вероніка народилась бездиханною, тож для порятунку життя була госпіталізована в "Охмадит" на інтенсивну терапію.

"Впродовж її життя ми їздимо на різні реабілітації, багато чого перепробували й результат був, але не те що потрібно для Вероніки. Дитина до тепер не ходить", - розповідає мама.

Лікарі кажуть, що дівчинці можна провести операцію, яка дасть можливість м’язам не сковувати її і відтак з’явиться можливість допомогти дитини стати на ноги й здійснити свої перші самостійні кроки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Операція коштує 27 тисяч, ми багатодітна сім'я, для нас це багато грошей, але і Веронічку не хочу позбавляти шансу на краще майбутнє" - зазначила мама дівчинки.

Якщо вас не залишила байдужими історія дівчинки, то просимо допомогти їй отримати шанс на повноцінне життя разом з її однолітками.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4731219116938048 Сотнік Марія Володимирівна.

Нагадаємо, у Хмельницькому з лап смерті витягують молоду виховательку: "Уражено 90% легень"

Як повідомляв "Знай.ua", вихователька заклеїла дітям роти скотчем і втекла з садка: скандал на всю Україну

"Знай.ua" писав, 19-річна вихователька раптово померла на очах у дітей: "Швидка б не допомогла..."