Відомий український виконавець Михайло Хома, який виступає під псевдонімом Dzidzio поділився новим кадром на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там він розповів про радощі життя.

Таким чином повідомляється, що чоловік опублікував знімок зі студії. У цей момент він щось записував, і мабуть вирішив, що це вдалий час для нової фотографії в соціальній мережі.

Під постом чоловік написав: "Найщасливіші люди - це ті, які помічають радість у простих речах".

Що саме в цей момент записував Дзідзьо-невідомо, але емоції відігравав добре.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Варто відзначити, що його дружина Славія в п'ятницю, 19 лютого святкує свій день народження, і вже опублікувала святковий пост, в якому привітала сама себе. Також дівчина побажала собі те, що їй так необхідно.

Свято вдалося ще не розпочавшись, так як дівчину відвідала муза, і вона написала потенційний хіт, який, можливо, зовсім скоро можна буде почути.

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Як повідомляє портал Знай 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Артистка приміряла яскравий брючний костюм лимонного кольору, темно-зелену блузку, лаковані білосніжні черевики на високих підборах і капелюх.

Знай писав, Пономарьов, Дзідзьо і Білик запалили під ялинкою під Jingle Bells тільки оленів не вистачає