Стало відомо про нову публікацію від фан-сторінки Ольги Фреймут в соціальній мережі Instagram. Адміністратори взяли архівне фото ведучої і опублікували його.

Таким чином повідомляється, що Ольга на ньому виглядає чудово. Стильний, але в той же час стриманий костюм чорного кольору, Червона помада і щира посмішка. Всі фактори говорять про те, що фото вдале.

На підлозі розкидані аркуші паперу, з яких вирізали серця, і написали різні слова.

"Я зневажлива. Від цього вигравала. Але ще більше програвала " -саме цією фразою Ольги фан-сторінка вирішила підписати дану публікацію.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як виявилося, ця цитата належить самій телеведучій. Близько двох років тому вона давала інтерв'ю виданню ELLE на честь свого дня народження, який до слова буде 25 лютого.

Саме там Ольга Фреймут і поділилася своїми 37 правилами життя, серед яких було саме це.

Раніше ми повідомляли, Фреймут у чорному заговорила про токсичні стосунки.

Навколо телеведучої розкидані серця з паперу. На серці, яке тримає Фреймут написано"щастя".

Як повідомляв "Знай", Ольга Фреймут показала, як правильно пити вино.

Артистка цього разу показала в сторіс, як правильно пити келишок вина після важкого робочого дня, у свята або якщо вже сильно захотілося, без приводу.

Також "Знай" писав, що Оля Фреймут показала свою маленьку копію: як сестрички.

Цього разу вона написала святковий пост на честь дня народження своєї дочки Златі, їй виповнилося 17 Лютого 15 років.