Відомий український виконавець і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян досить активний користувач соціальних мереж. Він постійно ділиться подіями, які відбуваються з ним у житті, або ж кадрами з якихось заходів.

Таким чином повідомляється, що цього разу він показав кілька кадрів зі зйомок, які заінтригували фанатів. Фотографії він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

З них можна зрозуміти, що крайню ніч він провів не вдома. "Ось така ніч попереду" - написав чоловік під постом пізно ввечері.

На кадрах він не один, а з загадковою блондинкою, поруч з якою ще два чоловіки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знаходилися вони в якійсь Київській фотостудії, а на акторах одяг з минулого століття.

Коментарі під постом Арсена Мірзояна, фото: скріншот
Коментарі під постом Арсена Мірзояна, фото: скріншот

Розповідати що саме вони знімають Мірзоян не став, лише загадково відповів користувачам в коментарях»щось знімаємо". Є ймовірність, що шанувальники найближчим часом зможуть насолодитися новим кліпом.

Залишилося лише трохи почекати.

Раніше ми повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч:"зірки загорілися". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.