Стало відомо про те, що у Львові патрульні допомогли самотньому чоловікові, який кричав від болю в закритому приміщенні. Подробиці інциденту.

Таким чином повідомляється, що інспектори четвертого батальйону отримали виклик на вулицю Наливайка, що у місті Львів. Там зі слів заявниці сусід потребував допомоги.

На місце прибули співробітники правоохоронних органів і через вікно побачили чоловіка, який лежав на підлозі і кричав від болю. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Він живе один, і як каже сусідка, вже тиждень світло горить безперервно, і вона вирішила до нього навідатися. Двері він не відчинив, але через вікно жінка побачила, що він лежить на кухні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів викликали швидку допомогу, і прийняли рішення відкривати квартиру за допомогою підручних засобів.

Чоловік все ще лежав на підлозі і скаржився на біль в ногах. По потерпілому було видно, що він виснажений і зневоднений. Йому допомогли встати, напоїли водою і вкрали ковдрою, так як за весь цей час він сильно замерз.

86-річного львів'янина екстрено госпіталізували до лікарні, та надали медичну допомогу.

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків.