Стало відомо про затримання колишнього співробітника правоохоронних органів, який організував поставку наркотичних речовин до Києва. Загальна вартість товару становила чотири мільйони гривень.

Таким чином повідомляється, що був затриманий організатор каналу з доставки до Києва наркотичних засобів у великих розмірах з метою подальшого поширення.

Житель міста Львів екс-співробітник правоохоронних органів організував незаконний бізнес з розповсюдження кокаїну шляхом відправки його з міста до Києва. Оптові партії перевозилися приватними службами таксі. При цьому, маскувалися вони в звичайних дитячих іграшках, щоб не спалити. Але, нічого не вийшло.

В результаті його затримали за статтею 208 КПК України після чергової поставки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Був вилучений кокаїн у розмірі близько одного кілограма, загальна вартість якого понад чотири мільйони гривень, електронні ваги, пакети для фасування та інші речові докази.

На даний момент організатору злочину повідомили про підозру і вирішується питання стосовно запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім цього, проводиться комплекс слідчих дій, які допоможуть викрити співучасників.

Нагадаємо, що у Запоріжжі дитячий садок перетворили на притон

Як повідомляв портал "Знай.ua", двоє дніпрян влаштували наркоманську вечірку на очах у всього міста

Також, "Знай.ua" писав, що на Хмельниччині депутат проміняв мандат на канабіс