Стало відомо про те, що в Золочеві, що у Львівській області, помер священик Ярослав Стасюк. Сталося це в четвер, 18 лютого.

Таким чином повідомляється, що отець Ярослав Стасюк був священиком у храмі Успіння Пресвятої Діви Марії з Золочеві.

Помер священик, фото: Золочів.Ні
Помер священик, фото: Золочів.Ні

Церковна громадськість висловила свої співчуття настоятелю церкви отцю Ігорю, Ярослав Стасюк був його батьком.

У повідомленні йдеться про те, що словами не вийде загоїти страшну рану на серці після втрати, однак, світлі спогади про Ярослава трохи допомагають. Він проживав чесно і гідно свого життя.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Тим часом, на Прикарпатті помер відомий священик. Про це розповіли а сторінці Коломийської єпархії УГКЦ у соцмережі Facebook.

10 лютого зупинилося серце священика Коломийської єпархії Василя Шешурака. У момент смерті йому було 95 років.

Нагадаємо, раптова смерть зірки "Х-фактора" шокувала мережу. Чотири роки 28-річний хлопець боровся з панкреатитом, але хвороба, на жаль, виявилася сильнішою. Про трагедію стало відомо після того, як на Facebook-сторінці співака його колеги і друзі почали залишати пости скорботи.

Раніше повідомляли, помер відомий український режисер: "розривається серце".

Знай писав, у Львові помер колишній депутат і військовий медик.

В повідомленнi висловили співчуття рідним у зв'язку з втратою чоловіка. Ількову було 60 років, він був учасником бойових дій, полковником медичної служби, миротворцем в Югославії, Іраку, Лівані, лікарем Майдану, а також на Сході України.