В одному з Італійських міст знайшли українку повішену на оливковому дереві. Наразі правоохоронці встановлюють, чи б було самогубство чи вбивство.
Про це повідомляє "Українська газета в Італії".
Так, стало відомо, що у Кастровілларі, що у провінції Косенца, близько 8 ранку 28 січня 2021, в оливковому саду місцеві жителі помітили повішену жінку. Правоохоронці зазначили, що першою версією причини цієї трагедії є самогубство. Тепер вони намагаються встановити причини, що могли штовхнути 55-річну українку на такий крок.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція
Ілюстративне фото

Зовнішній огляд тіла проводив доктор Гаетано Лімонті. Детальну інформацію було надіслано до прокуратури, зокрема до державного прокурора доктора Янотта. Зараз правоохоронці перевіряють з ким контактувала та куди ходила жінка у попередні дні.

Жінка жила у містечку Сарачені. Дистанція між місцем проживання та місцем де знайшли її тіло складає 12 кілометрів. Правоохоронцям доведеться з'ясувати для чого жінка приїхала в інше місто. Наразі ведеться слідство.

Раніше повідомляли, 15-річний нелюд зарізав 12-річну вагітну і плюнув в обличчя батькам: "Я не хотів дитину!".

Як повідомляв Знай.uа, у Києві малолітки влаштували "лінію вогню" жителям Троєщини: "Це ж діти, бл*ть!".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай.uа писав, бідолаха, який намагався вчинити самогубство, покаявся поліцейським: "Ви янголи?".