У вівторок, 16 лютого, на Львівщині вагітна жінка стала полонянкою стихії: через снігові замети майбутня мама опинилася відрізана від цивілізації, до неї не могли дістатися лікарі.

Про дику історію розповіли у Головному управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Львівської області.

Відомо, що на Жидачівщині в селі Которини лікарям швидкої допомоги довелося звернутися до рятувальників, аби дістатися до пацієнтки на 9 місяці вагітності. Медики кажуть, що породіллю, яка має супутнє захворювання, мали забрати до лікарні ще 11 лютого, проте це було неможливо через метри снігу, які ніхто не прибирав.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Врешті-решт медики доїхали до вагітної на всюдиході "Богун" і забрали львів'янку до лікарні.

А з Чернігівської області прийшли доволі дивні новини. Так, хлопець заявив поліцейським про вбивство свого вітчима. Все це для того, щоб хтось приїхав і розчистив від снігу дорогу до його будинку. Інцидент стався в селищі Грибова Рудня.

Тим часом у Львові знову активізувалася негода. Снігопад не зупинявся всю ніч, а під ранок інтенсивність тільки збільшилась. Всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. Під ранок на вулиці Львова вийшли працювати двірники, але всі сили комунальників зараз направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.