Відомий український телеведучий Юрій Горбунов має багатотисячну аудиторію шанувальників. Тому артист з задоволенням ділиться з ними новими світлинами чи подробицями з життя у соціальних мережах.

Цього разу артист поділився з підписниками у соціальній мережі Instagram світлиною з репетиції. Юрій Горбунов оприлюднив світлину на якій він стоїть у танцювальній залі перед мікрофоном. Для репетиції артист обрав зручний образ, він одягнув чорні штани та світшот у тон. Все це він доповнив білими кросівками.

Юрій Горбунов, фото з  Instagram
Юрій Горбунов, фото з Instagram

"Працюємо над чимось цікавеньким!!"- заінтригував Юрій Горбунов своїх фанатів у підписі під фото.

Прихильники телеведучого прийнялися одразу ж вгадувати до чого ж готується Горбунов.

"Мабуть "шоу маска"😉", "Ось це так, Юра Горбунов буде танцювати ?! На це варто подивитися ...," Невже "Ліпсінк батл"? Це цікаво? Нарешті Юра теж бере участь не як ведучий. Я вже вболіваю👏", - такі здогадки користувачі мережі залишили у коментаря під оприлюдненим фото.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів