Відома українська співачка Оля Цибульська має багатотисячну армію шанувальників. Тому зірка з задоволенням активно веде свої сторінки у соціальних мережах де ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Цього разу кума шоумена Дзідзьо опублікована на своїй сторінці в Instagram світлини зі своїм домашнім улюбленцем. На одному з опублікованих фото Цибульська ніжно обійняла песика та притиснула чотирилапого до себе.

Оля Цибульська, instagram cybulskaya
Оля Цибульська, instagram cybulskaya

"Як звати твого домашнього улюбленця? Напиши нам в коментах ❤️Мудрість киці - знайти спільну мову навіть з собакою. Сьогодні день котів. Приймаю вітання 😉💋", - так підписала опубліковані світлини Оля Цибульська.

Оля Цибульська, instagram cybulskaya
Оля Цибульська, instagram cybulskaya

Для зимової прогулянки з песиком Оля Цибульська обрала пальто пісочного кольору з коміром з хутра. Доповнила все це співачка шапкою, червоним светром та чорними штанами.
На фото видно, що Цибульська з песиком разом добре проводять час у засніженому місті.

Раніше повідомляли, кума Дзідзьо Цибульська з маленьким екстремалом зачарувала українців: "Полетіли!".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Цибульська показала свого малюка, в дитині дізналися риси Дзідзьо: "Cхожий на вашого кума".

Знай.uа писав, кума Дзідзьо Цибульська в леопардовому халатику похвалилася "кицею" і показала подарунок: "Мяу!".