У Львові онкологи видалили пацієнтці 30 кілограмову пухлину.


Про це повідомляє пресслужба Львівського онкологічного центру.
Так, стало відомо, що у Львівський онкоцентр, звернулась 47-річна пацієнтка. Вона розповіла, що два роки тому у неї почав збільшуватись живіт. Особливого значення вона цьому не надала, оскільки вважала, що набрала тільки зайву вагу. Але, під час ультразвукового обстеження лікарі виявили величезну пухлину в череві.

Фото: онкоцентр
Фото: онкоцентр

На початку лютого жінці зробили операцію, під час якої було видалено гігантську пухлину, що складалася з декількох фрагментів. Вага пухлини становила понад 30 кг.
Понад 6 годин оперували абдомінальні хірурги: завідувач відділення Мирон Огорчак, хірург Юрко Ковальчук, Петро Гиря, анестезіолог Тетяна Новіцька, операційна медсестра Ганна Когут, анестезистка Ірина Бардашевська. Операція пройшла успішно.

Раніше ми повідомляли, захворіти covid-19 вдруге, Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "лотерею".

Як повідомляв "Знай.uа", під Харковом малюк не "дотерпів" до пологового будинку, лікарі засукали рукава.

Також "Знай.uа" писав, що безкоштовні послуги для українців у лікарні: на що можуть розраховувати пацієнти.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще