Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор", яки виходила на Новому каналі. Телеведуча викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували архівний знімок Фреймут та її влучну цитату про стосунки.
На опублікованому фото Ольга Фреймут сидить на підлозі та позує на фоні стіни. Навколо телеведучої розкидані серця з паперу. На серці, яке тримає Фреймут написано "Щастя".

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam

"Якщо ви нещасливі в стосунках, ідіть на волю", - таку цитату Фреймут опублікували під знімком.

Для фото зірка обрала стильний костюм чорного кольору. Під піджак Фреймут одягла класичну білу сорочку та доповнила свій образ стильним взуттям чорного кольору. Теледіва зробила повсякденну укладку та вирішила зробити макіяж, який одразу ж приковує до себе погляд. Вона вдало підкреслила очі та доповнила все помадою.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.

Як повідомляв портал Знай, Фреймут обійняла підрослу дочку і дала мамам безцінну пораду.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай писав, що Ольга Фреймут у білому перетворилася на ніжного ангела: "Любіть".