На Львівщині останнім часом вирує негода, регіон накрили люті морози та сильні снігопади. Через це в області стало важко пересуватися, проте знайшлися й такі кому до вподоби така погода.
Так, у понеділок, 15 лютого на Львівщині у місті Брюховичі містяни помітили як двоє дітей проїхались на санках, причепивши їх до автомобіля. Про це повідомив очевидець Олег Радик, оприлюднивши відео катань.

Скріншот із відео
Скріншот із відео

Чоловіку вдалося зняти, як автомобіль рухається по проїжджій частині, а ззаду до нього причеплені санчата на якому сидять двоє дітей.
У коментарях до відео користувачі мережі розділилися у своїх думках щодо таких зимових розваг:

"Після такого катання й на штраф можна влетіти. Та й наражати дітей на небезпеку я б не став", "Небезпечно дуже", "Тож видно він дуже обережний, та й малюкам буде що згадати...!", Але ж то ненормально!", "Ненормальним людям належить світ", "Водій - недоумок", "Бачу постійну таку їзду в Польщі", "Мудак. Дзвінок в поліцію і забрати права. Хоча поліція може і на відео відреагувати", "Дихають свіжим повітрям", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.