У Львові останні тижні лютує справжня зима. Область накрили сильні морози та снігопади. Через значні опади комунальні служби міста не справляються і тому місцеві жителі прийшли їм на допомогу у чищенні снігу.
Так, на одній з вулиць місцеві жителі розчистили стоянку для автомобілів. Але, згодом виявилося, що нею користуються не лише ті, хто безпосередньо брав участь у її розчищенні, а й інші містяни. Це не на жарт обурило львів'ян, адже через це їм тепер немає куди ставити свої автівки.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Не паркувати. Парковку почистили мешканці будинку №62. Куди нам ставити свої авто?" - брошури з такими написами почали з'являтися на стоянці, повідомив львів'янин Віталій Штифурко.

Місцеві жителі закликають не ставити на цю стоянку свої автомобілі тих, хто не брав участь у безпосередньому її розчищенні від снігу.

Відзначимо, що за даними Львівського гідрометцентру 16 лютого в області буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями падатиме невеликий сніг, проте вдень опадів не буде.

Дороги Львова та області вкриє ожеледиця. Температура вночі на Львівщині коливатиметься від 10 до 15 градусів морозу, а вдень – від 2 до 7 градусів морозу.

Нагадаємо, що негода продовжує лютувати, тисячі українців опинилися в снігових заметах

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Хмельницьким зі снігового полону рятували автобус, повний дітей-вдома чекали стривожені мами

Також, "Знай.uа" писав, підступний сніг скував Україну, тисячі людей опинилися в темряві-рятувальники пробиваються крізь тонни льоду