Зупинилося серце видатного українського гімнаста Володимира Сафронова, який народився і багато років працював у Львові.
Про це повідомили у відділення НОК України у Львівській області.
Так, стало відомо, що на 70-му році життя помер видатний львівський гімнаст Володимир Сафронов. Варто зазначити, що він був першим у світі гімнастом, який почав виконувати зіскок з поперечини з потрійним сальто.

Володимир Сафронов народився і багато років працював у Львові
Володимир Сафронов народився і багато років працював у Львові

"Олімпійська родина Львівщини глибоко сумує з приводу смерті Володирира Йосиповича Сафронова і висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного. Вічна пам'ять", – йдеться у повідомленні.

Для довідки:

Володимир Сафронов був віцечемпіоном світу (1974 - команда), бронзовим призером Кубка світу (1975 - вільні вправи), багаторазовим призером чемпіонатів СРСР, майстром спорту міжнародного класу, який виступав за Збройні сили (Львів). Його вважали найздібнішим учнем легендарного гімнаста зі Львова, володаря 11 олімпійських нагород Віктора Чукаріна.

Після завершення спортивної кар'єри у 1976 році Володимир Сафронов працював тренером молодіжної збірної СРСР. Був суддею міжнародної категорії. Судив чемпіонат світу 1996 року в Сан-Хуані (Пуерто-Ріко) та Олімпіаду 1996 року в Атланті.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

У 1997 році вийшов на пенсію. Того ж року виїхав до США, де тренував дітей.

Раніше у віці 92 років помер Костянтин Шаша-народний артист України

Нагадаємо на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.