Відомий український співак та Заслужений артист України Арсен Мірзоян має багатотисячну аудиторію фанатів. Саме тому артист з задоволенням веде свої соціальні мережі де ділиться новими світлинами чи подробицями з життя.
Останнім часом артист почав приділяти багато часу своїй фізичній формі. Співак почав активно проводити свій час, зайнявся бігом та почав ходити до спортивної зали. І все це дало хороші результати. Арсен Мірзоян почав виглядати більш спортивно.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

До того ж результат почав бути помітним не тільки візуально. На своїй сторінці Instagram у розділі stories співак похвалився своїм фанатам що він помітно схуд. На початку Арсена Мірзояна було 90 кілограмів, а після активних занять спортом стало 83 кілограми.
Скріншот
Скріншот
Варто нагадати, що Арсен Мірзоян розповів, що за перший місяць 2021 року йому вдалося завдяки щоденним пробіжкам пробігти всього 100 км. В якості підтвердження він опублікував колаж з Селфі, пейзажів по яких втік і результат в додатку в 100 км.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян кинув все і нон-стоп виступає на Донбасі.

Як повідомляв "Знай.uа", Арсен Мірзоян отримав нагороду від військових за пісні в охопленому війною Донбасі.

Також "Знай.uа" писав, що Арсен Мірзоян отримав військову нагороду від наших захисників.

Популярні новини зараз
Ухилянти та втікачі можуть спати спокійно: адвокат розповів про особливості повісток За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще