У Львові останнім часом спостерігаються значні снігопади. Тому всі комунальники міста вирушили на боротьбу з наслідками негоди. В першу чергу всі сили комунальників були направлені на розчищення магістралей, щоб дати змогу вийти на маршрути громадському транспорту.
Тому деякі містяни вирішили самоорганізуватися і самостійно розчистити свій двір від снігу аби допомогти комунальним службам міста. Про це у соціальній мережу фейсбук у спільноті "Варта-1" повідомила львів'янка
Юлія Козловська.

Львів'яни самостійно розчищають сніг, фото з фейсбук
Львів'яни самостійно розчищають сніг, фото з фейсбук

Так, стало відомо, що у Львові на вулиці
Ставова місцеві жителі вирішили самостійно розчистити сніг у своєму дворі. Також вони закликають всіх містян виходити та самостійно розчищати свій двір від снігу.

"Поки інші ниють, другі організовуються. Сніг об’єднує сусідів, вул.Ставова (Шевченківський район)", - сказано у повідомленні Юлії Козловської.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Синоптики прогнозують, що 11 лютого у Львові та області буде хмарно. Очікують значні опади – вночі та вранці падатиме мокрий сніг, подекуди з дощем, а вдень – сніг. Можливе погіршення видимості в опадах.

На дорогах – ожеледь та налипання мокрого снігу. Температура вночі коливатиметься від 1 до 6 градусів морозу, а вдень – від 4 до 9 градусів морозу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Як повідомляв "Знай.ua", Україна перетворилася на крижану пастку, люди не можуть зрушити з місця, таксі подорожчали на 100%

"Знай.ua" писав, На Львівщині хлопець врятував пса, якого втопили в крижаній річці: мішок на голову.