На Львівщині у місті Трускавець через сильний мороз на озері на смерть замерз лебідь. Про це повідомив місцевий житель Андрій Кийко.

Фото: Андрій Кийко
Фото: Андрій Кийко

Як повідомляє Сокальський РС ГУ ДСНС України у Львівській області, 8 лютого протягом дня на пункт зв’язку 22 державної пожежно-рятувальної частини двічі надходило повідомлення про те, що в місті Сокаль примерзли лебеді на кризі та не можуть самостійно вибратись.

На вказане місце оперативно прибули рятувальники. Їм вдалося визволити близько 15 лебедів. Щоб дістатися до птахів, бійці ДСНС за допомогою човна, багра та мотузки спустилися на кригу та почали пробивати до птахів дорогу.

Фото: Сокальський РС ГУ ДСНС України у Львівській області
Фото: Сокальський РС ГУ ДСНС України у Львівській області

Рятувальники лебедів від льодової пастки та випустили на воду, а двох які дуже довго перебували на кризі та не в змозі самостійно пересуватись передано волонтерам зоозахисту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у лютому Україну замете снігом і це ще не все: термінове попередження МВС.

Як повідомляв портал Знай.uа, "листи щастя" тепер приходитимуть не автовласникам, а водіям: як працюватиме нова послуга МВС.

Також портал Знай.uа писав, як отримати пільги учасникам бойових дій і які потрібні документи.