Ірина Федишин - відома українська співачка, яка має багатотисячну аудиторію шанувальників. Зірка активно веде свої соціальні мережі, де тішить своїх фанатів новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Зараз співачка перебуває на відпочинку у Домініканській Республіці. Сюди Федишин прилетіла разом зі своєю родиною. Зірка щодня тішить фанатів яскравими світлинами на березі моря у купальнику, демонструючи свої розкішні форми.

Ірина Федишин, фото instagram
Ірина Федишин, фото instagram

Цього разу співачка поділилася щасливими сімейними світлинами з острова Саона. Федишин разом з родиною позує на березі Карибського моря та зелених пальм.

"Побували на острові Саона❤️ Карибське море 🌊", - написала зірка під оприлюдненими фото.

Ірина Федишин, фото instagram
Ірина Федишин, фото instagram

На фото вся родина виглядає дуже щасливою, адже їм подобається проводити час разом. А особливо це приємно робити під ніжними сонячними променями.

Нагадаємо, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських зізналася, що постійно думає про Сому з "Маски"

Також, "Знай.uа" писав, 45-річна Наталія Могилевська спокусила красеня пишним декольте в сміливій сукні