У Львові зупинилося серце настоятеля Свято-Володимирського храму. Священнослужитель помер від ускладнень після інсульту.
Про це повідомляє Львівське ставропігійне братство св ап Андрія Первозванного.
Так, стало відомо, що у Львові на 75 році життя після ускладнення інсульту відійшов у засвіти митр. прот. Мирослав Микитюк, настоятель Свято-Володимирського храму у Львові.

Мирослав Микитюк
Мирослав Микитюк

У священника залишилася дружина Марія, син митр. прот. Яромира та донька Лідія. Наразі про місце та дату прощання з львівським священнослужителем нічого не відомо, про це повідомлять згодом.
Для довідки:

Отець Мирослав народився 7 квітня 1946 р. у с. Бартатів Городоцького району та прожив у цьому селі усе своє життя.

Розпочав служіння у с. Монастирець на Жидачівщині. Довгі роки душпастирював у смт. Олесько та с. Хватів, ніс послух Буського декана УАПЦ.

З 1998 р. переведений у м. Львів на новостворену парафію св. Володимира. За ці роки о. Мирослав побудував величавий храм, який є окрасою вулиць Панча-Варшавська, сформував хорошу парафію, яка підтримувала його у всіх починаннях.

Нагадаємо, раніше відомий артист Юрій Лахін помер від covid-19: лікарі боролися за життя, але врятувати не вдалося

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляє портал Знай на Прикарпатті помер художник, чиї картини надихали весь світ: "пішов талант"

Також Знай писав, що померла відома Одеська актриса Ірина Токарчук, тітка Сіма з " Джентельмен-шоу"