Вчора, 8 лютого, зі Львова до Берегова виїхали дві злодійки із Закарпаття.

Про це повідомляє "Варта1".

Повідомляється, що ввечері небайдужий львів'янин провів їх на потяг "Львів-Берегово", де проконтролював, що вони сіли у вагон поїзда.


У вагоні чоловік перепитав у панянок чи приїдуть вони ще до Львова. Ті вони відповіли, що не прийдуть більше до Львова, бо їм тут не подобається.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у Львові циганки намагалися пограбувати пасажирів трамвая. У результаті дівчат "на гарячому" затримали контролери і викликали поліцію. Тетяна стала свідком інциденту на одній з кінцевих зупинок і намагалася сфотографувати затриманих.

Злодійкам це не сподобалося і вони почали агресивно поводитися і кидатися на жінку і тикати непристойні жести на камеру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем табір "золотих ручок" залишає пенсіонерів без "гробових" грошей

Як повідомляє портал «Знай.иа» Автомобіль, карета і навіть ціла квартира-розкішні могили циганських баронів, які неможливо уявити

Також «Знай.иа " писав, що Банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти"