Українська співачка SLAVIA поступово набирає популярність і радує фанатів цікавими публікаціями і красивими фото в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, зірка проявила свою творчу натуру і підігріла інтерес шанувальників розповівши про нову пісню.

Співачка SLAVIA опублікувала нове фото, поділилася віршем власного твору і повідомила, що скоро пройде презентація її нової пісні.

Нове фото являє собою портретний знімок. На ньому можна розглянути, що зірка одягнена в чорний купальник і при цьому її волосся мокре. Завдяки чорно-білому фільтру також можна побачити краплі води на шкірі співачки.

У підписі до публікації SLAVIA написала вірш про сірі очі українською мовою і заявила, що скоро пройде презентація нової пісні.

"Очі твої сірі – сірі, Наче сірі - сірі дні, Але сірі дні сумні, А очі сірі неземні, Очі твої сір і- сірі, Наче сірі - сірі дні, 50 відтінків сірого, в очах на глибині" - написала SLAVIA.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Публікація співачки SLAVIA: Instagram
Публікація співачки SLAVIA: Instagram
Публікація співачки SLAVIA: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських зізналася, що постійно думає про Сому з "Маски"

Також, "Знай.uа" писав, 45-річна Наталія Могилевська спокусила красеня пишним декольте в сміливій сукні