Дружина відомого українського артиста та шоумена Дзідзьо співачка Slavia активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram. Там артистка ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.
Після повернення з тривалого відпочинку співачка Slavia взялася за плідну роботу та повідомила своїм шанувальникам, що готує новий трек. При чому він вийде вже незабаром, адже дата релізу запланована на 12 лютого.

Slavia фото з instagram
Slavia фото з instagram


"Працюю над новим треком. Дата релізу запланована на 12 лютого. Чекаєте? Як гадаєте, про що пісня?", - запитала у своїх шанувальників співачка.

Користувачі мережі у коментарях під фото прийнялися вгадувати про що ж буде нова пісня. Більшість з шанувальників зірки припустили, що її нова пісня буде про відпочинок або є про те, як важливо бути самим собою.
"Про відпочинок і те, як важливо бути самим собою 🌞🏖️💜", "Красуня❤️❤️🔥🔥😘😘", "Про позитив🤫", "Про відпочинок", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше "Знай" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також Даша Астаф'єва показала Селфі і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.