Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка викликає не аби який інтерес у громадськості. За її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували знімок зірки та її думки про Львів. Ольга Фреймут зазначила, що саме у столиці Галичини люди вміють по-особливому спілкуватися, адже львів'яни ведуть розмови у кав'ярнях та серед вулиці при цьому не використовуючи гаджетів.

Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото instagram freimuteam

"У Львові люди вміють по-особливому спілкуватися: без мобільних на столах, зацікавлено, неквапливо, змовницько схилившись один до одного, обговорюючи нові плітки міста...

Такі розмови серед вулиць, в кав’ярнях, в лоббі готелів - надихають, дають знати, що люди не збайдужіли один до одного.

Я забігла в маленький магазин цукерок на Краківській. Купувала солодощі під пильним поглядом статечних львівських панн у віці. Одна, вражена, як багато купую цукерок,звернулась до мене:
- Пані, видно, файна гостя.
- Дякую, у мене троє діток, семеро похресників... Купую гостинці.
- Як троє діток?! -Здивувалася інша жінка. -Тож пані сама, як дівчинка!
Ось і повернулася зі Львова, вдячна за випадковий комплімент, справді з якимись дівочими силами", - зазначила Фреймут.
На опублікованому фото Фреймут позує на фоні львівських старовинних вуличок. Для прогулянки зірка обрала пальто сірого кольору та світлі джинси. Доповнила свій образ телеведуча чорною сумкою.

Нагадаємо, що Ольга Фреймут показала нестаріючу красу на заздрість Кароль і Каменських: 38 років ні в одному оці.

Як повідомляв портал Знай Фреймут обійняла підрослу дочку і дала мамам безцінну пораду.

Також Знай писав, що Ольга Фреймут у білому перетворилася на ніжного ангела: "Любіть".

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало
Показати ще