У Бразилії сталася пригода, яка сколихнула світ. Там чоловік убив цивільну дружину і пасербицю, а перед цим змусив їх копати собі могилу на задньому дворі дому.
Про це інформує The Sun.
Про цю трагедію повідомила 16-річна старша дочка загиблої. Поліцейські підозрюють, що в неї були стосунки з вітчимом.

Фото: The Sun
Фото: The Sun

34-річна Крістіан Арена і 9-річна Кароліна Віторія зникли в листопаді 2020-го. Також зник цивільний чоловік жінки Фабрісіо Буймов Арені Белінаті. Старша дочка сказала правоохоронцям, що мама поїхала кудись з іншим чоловіком та молодшою дочкою.
Поліція, однак помітила перекопану землю, де знайшли тіла. Крістіану вбили ножем, а Кароліну – ударом по голові. 16-річну дівчину заарештували.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua, 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в пресцентрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще