На Львівщині найближчі десять днів пануватиме сувора зима зі снігопадами та ожеледдю. Синоптики прогнозують до 20 градусів морозу.
Так, у Львівському гідрометцентрі зазначили, що у регіоні сніжитиме щонайменше до суботи, 13 лютого. За словами синоптикині Олени Смалюх, то 9 та 10 лютого на Львівщині буде мокрий сніг, суттєві опади переважно будуть на півдні області, передає "Радіо ПЕРШЕ".

Негода у Львові, фото з фейсбук
Негода у Львові, фото з фейсбук

“У вівторок, 9 лютого, нічна температура -4°…-9°, а вдень буде 0°…-5°. Вночі 10 лютого температура повітря буде та сама, але потеплішає вдень -2°…+3°», – розповіла синоптикиня.

Всю Львівщину значні опади накриють з вечора 10 лютого. Південно-західний циклон принесе дощ, мокрий сніг та хуртовини. У четвер, 11 лютого, в першій половині дня синоптикиня прогнозує -2°…+3°, а в другій половині дня -2°…-7°.

Негода у Львові, фото з фейсбук
Негода у Львові, фото з фейсбук

А зниження температури синоптики очікують із п’ятниці. Вітер буде північно-західний, хуртовини. 12 та 13 лютого вдень варто очікувати -11°…-16°, а вночі 13 лютого місцями може бути -17°…-20°.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Проте львівські синоптики зазначають, що на цьому лютневі морози в області не закінчаться, зокрема 15, 16 та 17 лютого Львівщину чекають ще сильніші морози, аніж на вихідних.

Нагадаємо, що Садовий з лопатою показав усьому Львову, як не треба працювати

Як повідомляв портал "Знай.uа", синоптик Діденко оновила прогноз погоди в Україні: які області скує ожеледь і накриє заметіль

Також, "Знай.uа" писав, засипані снігом хмельничани накинулися на комунальників Симчишина: "Чому, б**ть?"