На Львівщині невідомі зав'язали собаку в мішку та кинули до річки. На щастя тварину вдалося врятувати випадковим перехожим.
Про це повідомляє ТСН.
Так, стало відомо, що на Львівщині хлопець врятував собаку, якого зав’язаним в мішку кинули до річки. Він почув скавчання, коли прямував до крамниці. Він витяг мішок і дістав звідти мокрого та ледь живого песика.

На Львівщині хлопець врятував пса, скріншот із відео
На Львівщині хлопець врятував пса, скріншот із відео

Ця річка тече всього за кілька метрів від дому хлопця. А через різке зниження температури вода тут просто крижана. Хлопець забрав песика до себе, де він просидів кілька годин біля обігрівача. Лише наступного дня, коли відігрівся, почав їсти.
Зараз пес та львів'янин найкращі друзі, і чотирилапий від свого рятівника не відходить ані на мить. Єдине, що залишився страх до води.

На Львівщині хлопець врятував пса, скріншот із відео
На Львівщині хлопець врятував пса, скріншот із відео

"Двічі його купав: стає двома лапами, впирається мені на ноги і так купається. А так, щоб спокійно стояв у ванні, то ні", - розповів Василь Костик.

Бім уже звик до нового дому, але собаці важко оговтатися після пережитого.

Нагадаємо, раніше львівські патрульні врятували переляканого малюка: "Скиглив на балконі".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у МВС розповіли, як допомогти тваринам пережити морози: топ-7 важливих порад.

Також портал Знай.uа писав, що у селищі Холодна Балка Одеської області чоловік побив граблями сусідського собаку, після чого люди помстилися за тварину і змусили шкуродера каятися на камеру.