У Львові навіть попри сильний мороз та снігопад у громадських місцях працюють діти-жебраки.
Про це у соціальній мережі фейсбук у спільноті "Варта-1" написала львів'янка Alia Kolumbik.
Так, у Львові місцеві жителі обурюються ставленням ромів до своїх дітей, які "експлуатують дитячу працю". Так, у понеділок, 8 лютого містяни помітили дітей-жебраків.

Діти-жебраки у Львові, фото з фейсбук
Діти-жебраки у Львові, фото з фейсбук

Діти вийшли жебракувати на вулицях міста, біля торгівельних центрів, а також у громадському транспорті. Зазначається, що вони вийшли на "роботу" навіть пропри сильний мороз та снігопад.

Діти-жебраки у Львові, фото з фейсбук
Діти-жебраки у Львові, фото з фейсбук

"У мене питання – це громадяни України? Якщо так, то чому вони не в школі? Чому їхніх батьків не притягнено до відповідальності за експлуатацію дитячої праці (як не як, а це робота – ходити в мороз і випрошувати гроші (саме гроші на хліб, як вони кажуть, а ви спробуйте їм хліб дати і послухайте, що скажуть. Біля "Скрині" не пройти, щоб якась така дитина не стояла з протягнутою рукою. Зараз мороз, то завантажилися в Мостиську електричку і вже на "роботі", – зазначає у дописі.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Нагадавши, харківських жебрачок вивели на чисту воду, заробляють тисячі: "Вагітна мафія"

Як повідомляв портал Знай, тернополянин знайшов "Золоте" хобі на пенсії і заробив півтора мільйона, головне - бажання

Також, Знай писав, Франківськ заполонили закарпатські жебраки, їдуть родинами - "Позолоти ручку"