Українка Любов Суслопарова мріяла про кар’єру оперної співачки, але чоловік Олександр хотів десятьох дітей. П'ята дитина подружжя мала народитися, коли чоловік пішов на фронт.
Батьки були переконані, що чекають на донечку, але три роки тому народився Матвій, коли батько вже загинув на передовій. Одного разу якийсь чоловік приніс на блокпост в Станиці Луганській начебто банку меду, але вона вибухнула і відірвала 36-річному Сашкові руку та ногу. Він помер у місті Щастя. У родині, як реліквії, зберігаються його шапка, шолом, фляга і Біблія, передає ТСН.

Любов  Суслопарова, скріншот із відео
Любов  Суслопарова, скріншот із відео

Вагітній жінці було тяжко оговтатися після смерті чоловіка і її вагітність кілька разів була під загрозою. Бажання жити повертала жінці лише єдина донька, яка так була схожа на тата. Вона слідкувала аби її мама не впадала у відчай.

"Вероніка стукала кулаком по столу: мама, помре дитина! Не плач!", - пригадує жінка.

Тепер її серце розділене на п’ять частин за кількістю дітей. Убивцю чоловіка в грудні поміняли на українських полонених, але Любов навіть сердитись не змогла, бо переконана, що її Сашко точно готовий був обміняти своє життя на свободу 73 українців.

Любов  Суслопарова, скріншот із відео
Любов  Суслопарова, скріншот із відео

Тепер жінка продовжує жити заради своїх п'яти діток. Вона навіть влаштувалася на роботу. Любов Суслопарова тепер працівник дитячого навчального закладу.

Раніше ми повідомляли, ВСУ відобразили майстерність протитанкових батальйонів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", воїни ЗСУ миттєво виявили позиції окупантів та вогневі точки.

Також "Знай.uа" писав, що окупанти обстрілюють воїнів ЗСУ на Донбасі прямо з ранку: міни летять просто з неба.