Ірина Федишин - відома українська співачка, яка має багатотисячну аудиторію шанувальників. Зірка активно веде свої соціальні мережі, де тішить своїх фанатів новими світлинами, подробицями з життя чи корисними порадами.
Зараз співачка перебуває на відпочинку у Домініканській Республіці. Сюди Федишин прилетіла разом зі своєю родиною аби відсвяткувати свій День народження. Зараз зірка щодня тішить фанатів яскравими світлинами на березі моря у купальнику, демонструючи свої розкішні форми.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Цього разу Федишин опублікувала підбірку з п'яти фотографій та запропонувала фанатам обрати найкращу.

"Гортайте та обирайте 😉🔥😍😘", - написала Федишин.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Цього дня зірка обрала для відпочинку яскравий рожевий купальник. Все це Федишин доповнила капелюхом у тон до купальника. На всіх знімках співачка позує на фоні високих пальм та синього океану.

Ірина Федишин, фото з instagram
Ірина Федишин, фото з instagram

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок
Показати ще

Можна помітити, що з початку відпочинку Федишин вже помітно засмагла. А по щасливих знімках, видно, що зірка добре проводить час з родиною на відпочинку ніжачись на теплому пляжі.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів.

Також Знай повідомляв, що гаряча Ірина Федишин завела чоловіків з Домінікани: така смугастенька

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірус і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.