На Львівщині через несприятливі погодні умови вводять обмеження руху вантажних автомобілів.
Про це у соціальній мережі фейсбук повідомляє "МВС України".
Так, стало відомо на у Львівській області вводять обмеження руху вантажного автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення. Такі заходи вводять через несприятливі погодні умови.

Фото "МВС України"
Фото "МВС України"

"Задля безпеки дорожнього руху та забезпечення ефективної роботи снігоприбиральної техніки, Служба автомобільних доріг у Львівській області вводить обмеження руху вантажного автомобільного транспорту на автомобільних дорогах державного значення Львівщини з 22:00 год. 7 лютого до 3:00 год. 8 лютого та скеровує великоваговий транспорт у визначені місця відстою та на стоянки АЗС", - сказано у повідомленні.

Варто зазначити, що у Львові з вечора 7 лютого і майже всю ніч до ранку 8 лютого, падав сніг. Дороги і вулиці міста вкрито значним шаром снігу. У соціальних мережах містяни повідомляють, що їм важко пересуватися тротуарами та хідниками, де місцями нападало снігу більше 20 см. Більшість вулиць міста, станом на ранок, ще нерозчищена, громадський транспорт курсує з великими перебоями.

Як пише депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, кількість снігу, який випав з 7 на 8 лютого є дійсно велика і потрібен час, щоб все прибрати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Щодо техніки – то їздить цілу ніч з мого спостереження. Щодо фізичного прибирання, то варто спробувати поприбирати, щоб зрозуміти обсяг роботи й стану який є на зараз… Розумію, хочеться, щоб все будо краще, але питання об’єму снігу який випав, якщо не розуміється стан речей, то варто хоч в себе під домом спробувати помогти прибрати й тоді менше запитань буде", – зазначає депутат.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Нагадаємо, киян попередили про пекельну ожеледицю: "Сьогодні злива, а завтра -9"

Як повідомляв "Знай.ua", в Україні оголошено штормове попередження, які регіони торкнеться негода

Знай.ua писав, у річках Прикарпаття підніметься рівень води, рятувальники б'ють на сполох: лід тане