У четвер, 4 лютого, у Львові затримали злочинців, які винесли з будинку місцевих бізнесменів 4,5 млн гривень.

Про це Департамент карного розшуку Нацполіції повідомив у своєму Telegram-каналі.

У суботу, 30 січня, в приватний будинок на вулиці Кобзарській, де перебувала 43-річна господиня, проник грабіжник, озброєний ножем і пістолетом. Він кілька разів ударив жінку по голові, щоб та відкрила сейф з грошима. В цілому грабіжник виніс 70 000 Доларів США, золоті злитки і ювелірні прикраси на загальну суму в 4,5 млн гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Через п'ять днів після нападу поліція знайшла грабіжника: місцевий житель був затриманий близько шостої ранку 4 лютого, коли виходив з під'їзду свого будинку на вул.Медової Печери. Під час обшуку в його квартирі знайшли два пістолети і 50 тисяч доларів.

Пізніше з'ясувалося, що до розбою причетні ще одна жінка і чоловік, які брали участь в організації злочину. Всіх їх затримали.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові молода жінка з білим волоссям пограбувала магазин. Злодійка потрапила в об'єктив камери відеоспостереження. Вона була одягнена в чорний брючний костюм і білу блузку. Правоохоронці розшукують дану дівчину і намагаються встановити її особу.

Також Знай повідомляв, що в Миколаївській області підліток пограбував магазин, школу, а потім підпалив навчальний заклад. Інцидент стався в Очакові. правоохоронці взялися за розслідування і розшукали ймовірного правопорушника. 16-річний місцевий житель віджав ролети віконця в кіоску вуличної їжі, і забрав 3000 гривень виручки.