На Львівщині 33-річного чоловіка, який зник безвісти, знайшли мертвим.

Про це повідомляє Голос Сокальщини.
Так, стало відомо, що у четвер, 4 лютого об 11 годині тіло чоловіка Журавля А.І. було знайдено між коліями, які ведуть на шахту по вулиці Львівській в місті Червонограді, без ознак насильницької смерті.

Журавель Андрій, фото Національної поліції
Журавель Андрій, фото Національної поліції

Раніше повідомлялося, що Червоноградським районним відділом поліції розшукується Журавель Андрій Ігорович, 07.06.1987 року народження. Мешканець міста Червоноград 18 січня вийшов з дому та з того часу відомостей про його місце перебування немає.
У поліції подякували всім, хто був причетний до пошуків жителя Львівщини. Висловлюємо співчуття рідним та близьким чоловіка.

Нагадаємо, що поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай, розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще