Відомий український телеведучий та заслужений артист України Юрій Горбунов досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Артист має майже мільйон підписників та з задоволенням ділиться з ними новими знімками чи подробицями з життя.
Цього разу телеведучий опублікував архівну світлину зі Львова на якій позує разом зі своєю коханою дружиною Катериною Осадчою. Подружжя прогулюючись вуличками старого Львова та вирішило зупинитися ненадовго та зафіксувати це сфотографувавшись.

Юрій Горбунов та Катя Осадча, фото з instagram
Юрій Горбунов та Катя Осадча, фото з instagram

"Приємні спогади про Львів! Іноді натрапиш на якесь фото в телефоні, і одразу згадуєш цілу низку подій з нею пов‘язаних!#львів #вихідні #щенезима", - напивав Горбунов під світлиною.
На фото Горбунов та Осадча позують на фоні старих вуличок Львова. Для прогулянки містом телеведучий обрав стриману куртку темно-синього кольору, а його дружина - яскраве пальто в клітинку. Катерина Осадча доповнила свій образ червоним обручем.

Нагадаємо, що Осадча з Горбуновим вжарили на кухні, аж зашкварчало.

Як повідомляв портал Знай, ведучий "Голосу країни" Горбунов познущався над Осадчою.

Також Знай писав, що Катя Осадча пустила в штани холодного і слизького.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще