Стендапер зі Львова під час одного зі своїх виступів розповів неоднозначний анекдот про Небесу Сотню.
Відповідне відео опублікували у соціальній мережі фейсбук на сторінці "Суспільство майбутнього Львів".
Так, стало відомо, що львівський стендапер Владислав Болотніков під час виступу розповів неоднозначний анекдот про експрезидента-втікача Віктора Януковича, який хотів "розміняти Небесну Сотню". Цей жарт вдалося записати на камеру.

Стендапер оскандалився через анекдот про Небесну Сотню, скріншот із відео
Стендапер оскандалився через анекдот про Небесну Сотню, скріншот із відео

Користувачі мережі стверджують, що цей анекдот Владислав Болотніков розповідає вже не вперше. При цьому у вересні 2020 року хлопець оскандалився через футболку з написом "СССР", яку він засвітив в одному із закладів Львова.

"Як ми бачимо, випадковостей не буває. Ці люди, які наважуються носити одяг з окупаційною комуністичною символікою, чітко все усвідомлюють, і зазвичай виявляються людьми, для яких Україна та боротьба за неї не є цінністю, а лише об'єктом для насмішок і несмішних жартів. І безперечно, що ми будемо домагатися отримання цим виродком необхідного терміну ув'язнення", – написали в організації.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

На опублікованому відео видно, що жарт Болотнікова про Небесну Сотню викликав неоднозначну реакцію публіки. Наразі не відомо, коли ж було знято цей ролик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Заходить якось, значить, Янукович у бар і каже бармену: "Розбий мені, будь ласка, сотню". А йому бармен відповідає: "Ну, а Сотня ж Небесна", – сказав гуморист зі сцени.

Нагадаємо, що після присяги в Сюртівській ОТГ голова разом з депутатами співали гімн Угорщини.

Як повідомляв портал Знай, у мережі показали справжню "Закарпатську свальбу", яку влаштовують для молодят за українськими традиціями.

Також Знай писав, що стендаперка розсмішила пів-України наперекір уготованій долі.