Зараз український співак Віктор Павлік зі своєю молодою дружиною проводить дні у приємному очікуванні свого майбутньої дитини. Проте, його колишній дружині не до радості.

Віктор Павлік і дружина, фото: Instagram
Віктор Павлік і дружина, фото: Instagram

Серце Лариси Созаєвої розбилося вщент, коли стало відомо про страшну хворобу її сина. За час лікування Павло переніс 18 курсів хіміотерапії та складний курс променевої терапії. Проте хвороба не відступила та хлопцю ставало все гірше та гірше, передає портал "Сенсація"

Син Віктора Павліка з матір'ю: Лора Созаева / Facebook
Син Віктора Павліка з матір'ю: Лора Созаева / Facebook

Влітку 2020 року стало відомо про смерть Павла Павліка. Лариса Созаєва довгий час міцно трималася, проте новина про шлюб колишнього чоловіка з Катериною Реп'яховою остаточно завдав удару по життю жінки. Вона не стрималася та почала розповідати про свої почуття на сторінці у Фейсбуці.
Зараз колишня дружина Віктора Павліка не соромиться відверто казати свою думку про Катерину, навіть не зважає на те, що дівчина зараз при надії.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Собака гавкає – караван іде", - так написала жінка після нашумілого інтерв’ю Катерини Реп'яхової. У цьому інтерв'ю молода дружина Павліка заявила, що людина (маючи на увазі Ларису) має вчитися жити самостійно.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Також одного разу Лариса розповіла, що їй доводиться маскувати біль. При цьому вона не скаржиться на свій стан, а навпаки дає поради своїм підписникам.

"Як стають сильними раз – (повага до себе), я вже писала. Тепер як стають сильними два – визнавати свої помилки", – написала у своєму дописі Лариса.

Раніше повідомляли, вагітна Катя Репяхова показала, як готує Віктора Павлика до ролі татка: "Сімейний день втрьох".

Як повідомляв "Знай.ua", вагітна дружина Павлика влаштувала Сімейний день втрьох: "Запахло навесні".

"Знай.иа" писав, Віктор Павлік не зміг утримати в собі безкрає горе: "пережив свою дитину".