Відомий український співак Віталій Козловський поскаржився на те, що у Львові його називали "москалем".
Про це Козловський розповів в інтерв'ю Сніжані Єгоровій.
Так, співак Віталій Козловський розповів, як його в дитинстві ображали в рідному Львові за те, що він розмовляв російською мовою. Артист зазначив, що його в дитячому садку називали "москалем". При цьому він зазначив, що тоді він ще не розумів цих знущань.

Віталій Козловський, скріншот з відео
Віталій Козловський, скріншот з відео

" Коли я пішов в дитячий сад, у мене українська кульгала. І, прийшовши в дитячий сад, я, як будь-яка відкрита дитина, з усіма розмовляв так, як я розумів, як мене вчили вдома це робити. Я говорив по-російськи. Мене всі називали "москаль", " ти москаль!". Мене це зовсім спочатку не ображало. Але коли говорили з усією зневагою і ненавистю, я думав: "За що? Що поганого я зробив? Тільки тому, що я говорив по-російськи, бл ...?"- поскаржився Єгоровій Козловський.

Віталій Козловський, скріншот з відео
Віталій Козловський, скріншот з відео

Також він зазначив, що виховательки завжди дуже добре ставилися до нього, а ось діти зачіпали за російську мову. Козловський розповів, що ріс у родині, де говорили і українською мовою, і російською.

Віталій Козловський, скріншот з відео
Віталій Козловський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, Віталій Козловський нарешті показав дитину, хлопчик теж мріє про сцену.

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський налякав фанаток змінами після карантину.

Також "Знай.ua" писав, що задоволений Козловський з ланцюгом на шиї показав свої розваги.