Олександр Пономарьов є знаменитим українським естрадним виконавцем, актором, продюсером і володарем почесного звання "Народний артист".

Він залишається кумиром мільйонів, тільки на сторінці в соціальній мережі Instagram за його життям стежать понад 130 тисяч осіб. А зараз Понамарьов готує пісню з колегою по цеху - Дзідзьо.

Артист виставив загальний кадр з Михайлом Хомою і розповів, що їхні спільні репетиції тривають. А також, Олександр назвав Дзідзьо талановитою і творчою людиною.

"У нас тривають репетиції разом із Дзідзьо , талановитий він дядько і творчий , з усіма випливаючими наслідками, але я на наслідки не ображаюся , бо сам такий",- написав артист.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Підтримуйте один-одного!Ви круті!!!", "Красунчики", "Бажаю Вам Творчого Надхнення!!! 👍❤️", "Люблю вас обох!!!💕 Знаю,що це нове буде дуже круте, чекаю з нетерпінням результату ваших спільних репетицій)!", "Близнюки 👍", "Чекаємо на результат такої творчої колаборації", "Биба и Боба", "Так, він же Львівський Бандерівець, а ми такі...", " Дзідзе сам по собі симпатичний мужичок! Нарешті, позбувся фальшивої бороди, капелюха і пера! Невдалий був камуфляж! Ви і так цілком симпатичні! Головне, зміст! Щиро бажаю успіху вам!",- коментували шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пономарьова несподівано застали в обіймах двох спекотних красунь-нехай колишні заздрять

Як повідомляє портал «Знай.иа» 50-річна Білик гаряче запалила з Дзідзьо на очах у Кароль і Пономарьова: "Свято наближається"

Також «Знай.иа " писав, що Дзідзьо взявся догоджати жінок, поки дружина на курорті: Пономарьов допоможе