Стало відомо про те, що на Львівщині медики під час операції були здивовані дивною знахідкою. З кулею в апендиксі.

Таким чином повідомляється, що у Львівській області шестирічний хлопчик потрапив до лікарні через біль у животі. Пізніше виявилося, що дитина проковтнула кулю від пневматичної гвинтівки, що спровокувало апендицит.

Хлопчика госпіталізували в місцеву лікарню, і лікарі діагностували гострий апендицит, і почали готуватися до операції, щоб його видалити.

Втім на рентгені хірург помітив предмет, який похід на кулю від пневматичної гвинтівки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Згодом виявилося, що хлопчик проковтнув кулю у себе вдома, коли взяв погратися з батьківським патронташем.

Запалений апендикс хлопчикові видалили, і дитину вже виписали. Натомість батько хлопчика пообіцяв надійно ховати набої та рушницю від сина.

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже в січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал Знай, українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування в громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Як повідомляв портал Знай, Україна знову може "пірнути" в жорсткий карантин.

На жаль, в Україні стрімко зростає кількість хворих коронавірусом і жителі країни побоюються повного закриття всіх областей на жорсткий карантин.