Стало відомо про те, що помер військовий медик і колишній депутат Львівської обласної ради Ігор Ільків.

Таким чином повідомляється, що в понеділок, 1 лютого помер заступник головного лікаря Львівського обласного госпіталю інвалідів воєн і репресованих імені Юрія Липи. Чоловік також у минулому був депутатом Львівської обласної ради.

В повідомлення висловили співчуття рідним у зв'язку з втратою чоловіка.

Ігорю Ількову було 60 років, він був учасником бойових дій, полковником медичної служби, миротворцем в Югославії, Іраку, Лівані, лікарем Майдану, а також на Сході України.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Крім усього перерахованого вище він керував медичною ротою України, і в минулому депутат Львівської обласної ради сьомого демократичного скликання від фракції УКРОП.

Раніше повідомляли, львів'яни везуть на Донбас Різдво, герої чекають: "любов і 7 тисяч вареників".

Його головна місія полягає в тому, щоб принести дух Різдва і Нового року в окопи, принести позитив бійцям, адже їм це необхідно Чи не більше всіх.

Як повідомляв Знай, бійці ЗСУ стали свідками справжнього різдвяного дива на Донбасі: "у важких боях...".

Спецназівці які зараз дислокуються в районі проведення операції Об'єднаних сил, неймовірно раді таким подарункам, які дають їм енергію і впевненість. Адже є за що боротися, пам'ятаючи про щирі теплі слова малюків.

Знай писав, Різдво Христове на Донбасі: захисники України з ранку до вечора під обстрілом.