Стало відомо про те, що на Донбасі в госпіталі помер молодий військовий. Лікарі боролися три дні За його життя після важкого поранення.

Таким чином, повідомляється що український захисник отримав вогнепальне кульове поранення в голову.

Влучила ворожа куля в голову йому ще у вівторок, 26 січня, вона пройшла наскрізь. Лікарі намагалися його врятувати три дні, але, всі спроби виявилися марні.

Журналістка ТСН Наталія Нагорна написала про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Романа Дзюбенка в липні народився син, вдома в Луганській області залишилася Молода дружина. Смертельне поранення в голову не дало можливості доставити його з мобільного госпіталю.

Він втратив дуже багато крові, і стабілізувати його стан доводилося прямо в окопі.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Суперечка переріс у вбивство з особливою жорстокістю. Судмедексперт виявив на тілі Тетяни Підвашецької понад 50 колото-різаних ран. Вона померла від втрати крові. Горбатюка затримали у Львові, коли він намагався сховатися.

Також портал Знай писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.