Стало відомо про те, що з життя раптово пішов батько героя України Василя Сліпака. Велика трагедія.

Таким чином повідомляється, що Ярослав Сліпак був батьком Василя Сліпака, українського оперного співака. Він помер всього через тиждень після того, як відзначив своє 80-річчя, в неділю, 31 Січня.

Про цю трагедію повідомили на сайті Львівської міської ради. Ярослав Сліпак був фахівцем виробничого підрозділу, у нього залишилися дружина Надія і син Орест.

У повідомленні йдеться про те, що це велика втрата для всієї родини, близьких і друзів. У нього була стійка позиція стосовно країни, і тільки тверда духом людина могла виховати справжнього героя України.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook про покійного висловився колишній міністр інфраструктури України Володимир Омелян написавши про те, що тепер вони удвох. Чоловік все життя важко працював, і виховав двох чудових дітей.

Раніше портал Знай.ІА писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ІА писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ІА писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.