Стало відомо про те, що у Львові чоловік побив до смерті власну матір. Тепер йому загрожує серйозний термін.

Таким чином, повідомляється, що у Львові 52-річний чоловік почав сварку з матір'ю, якій 81 рік. Пізніше словесний конфлікт переріс у тяжкі тілесні ушкодження, від яких вона в результаті померла.

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Львівської області.

Співробітникам правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в квартирі будинку за адресою Медова печера було знайдено тіло 81-річної жінки зі слідами насильницької смерті.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Сталося це у вівторок, 26 січня.

Тіло жінки відправили на експертизу, де медики і встановили , що померла вона після нанесених травм, які завдали їй напередодні.

За скоєне зловмиснику загрожує покарання - до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.