Резонансне вбивство на Львівщині розглянув Сихівський районний суд та виніс страшний вирок 50-річній вбивці - довічне ув'язнення.

У Львівській області до довічного ув'язнення засудили жінку, яка безжалісно вбила односельчанку, її 8-річну доньку та випадкового свідка: 70-річну жінку.

Сихівський районний суд винів убивці найвищу міру покарання. Жінка плакала, слухаючи свій вирок. Колегія суддів у складі Ігоря Рудакова, Богдана Мичко і Софії Чорної визнали Папаєвич винною за статтею 115 Кримінального Кодексу (вбивство двох і більше осіб та вбивство з метою приховати інший злочин).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Резонансна подія сталась ще 23 грудня 2015 року. У селі Тяглів на Львівщині під час частування у родині Ващишин їх односельчанка, дочекавшись, поки власниця дому вийде з будинку, схопила масляний обігрівач та розбила голову 8-річній двчинці, що просила дорослих більше не пити горілку. Коли мати дівчинки повернулась у помешкання, жінка вбила і її тим же способом та пішла з будинку.

Вранці вбивця вирішила повернутись на місце злочину та перевірити,чи дійсно родина померла. Зайшовши у приміщення, жінка схопила ніж та декілька разів проколола дівчинці шию. Опісля вона вийшла на двір та вбила цеглиною 70-річну сусідку Анастасію Семенюк, яка помітила вбивцю на подвір'ї.

Нагадаємо, що в столиці азербайджанець вбив колишню дружину на очах її матері

Як повідомляв портал Знай.ua, мати в Одеській області постраждала від рук рідної доньки.

Також Знай.ua писав про те, що на Франківщині чоловік не витримав знущання брата над матір'ю та розстріляв з револьвера