Стало відомо про те, що під Львовом сталася лобова ДТП. Двоє людей загинуло, а ще троє потрапили до лікарні.

Таким чином, повідомляється, що двоє людей померло, і троє отримали травми різного ступеня. Сталося це в п'ятницю, 29 січня.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Аварія сталася на автодорозі Київ-Чоп, поруч із селом Бережани.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За попередньою інформацією, водій автомобіля Skoda виїхав на зустрічну смугу, і на великій швидкості протаранив ВАЗ-2111.

В результаті аварії загинув водій автомобіля "Лада", і його дворічна дочка разом з ним. Двоє пасажирів, які перебували в автомобілі були госпіталізовані.

Винуватець аварії, водій автомобіля Skoda отримав травми і також був відвезений до лікарні.

За фактом загибелі людей у дорожній аварії відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України - "Порушення правил дорожнього рух, що спричинило смерть людей».

У разі, якщо вина буде доведена, то водієві загрожує приблизно 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що у Києві евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.